top of page
TEKST_2.png

Prijzen

LOGO.png

De vraag van één miljoen 'wat kost nu precies zo een Australian labradoodle?'

Bij Pastorie Doodles kost een pupje ongeveer €3150. Wat zit er allemaal vervat in deze prijs?

 

Namelijk het volgende : 

1. Ontworming

2. Vaccinaties

3. Stamboom volgens de WALA

4.Een zeer goed gesocialiseerd pupje. Dit door op een intensieve en verantwoorde manier te werken met de pup om jullie een zo stabiel mogelijk pupje mee te geven. 

5. Verschillende leuke gadgets : Gepersonaliseerde gadgets zoals een penning, poepzakjeshouder, verschillende kauwbotjes, 3kg puppyvoeding, nestdoekje van mama, informatiebrochure, etc.

6. Last but not least 

Wij werken samen met twee hondengedragstherapeuten gespecialiseerd in communicatie tussen mens en hond. Wanneer de pupjes 3 weken oud zijn komen we gezellig voor de eerste keer samen bij ons thuis. Joke zal tijdens het bezoekmoment op 3 weken een onlinelezing geven van ongeveer 2uurtjes (soort instaplesje voor de baasjes) met daarin tal van tips en tricks om je pup beter te begrijpen! Je kan tijdens dit moment ook allerlei vragen stellen. Het tweede (en vaak spannendste) bezoekmoment is op 6 wekenTijdens dit bezoekmoment komen jullie te weten welk pupje zal worden toegewezen aan jullie gezin. Wij doen dit op basis van karakter en gezinssituatie. Verder komt er op het bezoekmoment van 6 weken een puppycoach langs om nog wat verder tekst en uitleg te geven.

Kortom in onze prijs zit niet enkel jullie pupje vervat. Maar ook super veel informatie en begeleiding van vakkundige mensen die werken volgens de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken. 

 

"Elkaar begrijpen. Dit is zeer belangrijk voor de band tussen jullie en je toekomstige pup. "

Zoals jullie weten (of misschien nog niet) worden Australian labradoodles - door een erkend fokker - verkocht met een castratie/sterilisatie plicht voor de leeftijd van 1 jaar. Aangezien deze regel er is om het ras te beschermen en zo "pretnestjes" te voorkomen juichen wij dit enkel toe. Bij verantwoord fokken komt namelijk echt wel meer kijken als random een reutje en een teefje op date laten gaan. Aangezien dit geen "vrijwillige" keuze is van jullie om jullie pup te laten castreren/steriliseren, maar eerder verplicht door de WALA hebben wij een terugbetalingssysteem bedacht. Je betaald voor de ophaaldag van je pup op 8 weken €3300. Wanneer wij nadien echter het bewijs van de dierenarts ontvangen dat jullie doodletje gecastreerd/gesteriliseerd is storten wij bij een reutje €100 terug. Bij een teefje is dit bedrag €150.

bottom of page