top of page

Gastgezinnen 

Omdat wij garant willen staan voor het fokken in huishoudelijke kring maar toch onze Pastorie Doodle familie willen uitbreiden kunnen wij niet alle teefjes en reutjes bij ons thuis houden. De levenskwaliteit van onze honden staat op nummer één. Wij willen onze honden graag veel liefde en aandacht geven. Gastgezinnen spelen hierdoor een cruciaal onderdeel bij het verantwoord fokken. Door jezelf op te geven als gastgezin geef je een reutje of teefje dat wordt gebruikt in ons fokprogramma de kans om in een liefdevol nest op te groeien en lekker oud te worden bij jullie. 

Hoe gaat het in zijn werk? 

 

Jullie betalen geen aanschafgeld (tenzij de pup na de leeftijd van 1 jaar niet door de keuring zou komen, dan koopt u de pup aan de prijs van een huishondje) en komen vooraan op de wachtlijst te staan van het teefje/reutje. Enkel de kosten die je normaal ook zou hebben voor je huishond is voor jullie eigen rekening (denk aan vaccinaties, eten en trimmen). Alle kosten inzake de fok is uiteraard voor onze rekening. 

 

Het teefje of reutje zal gedurende de periode dat ze ingezet worden eigendom blijven van ons. Echter woont ze al die tijd wel gewoon bij jullie. Na maximum 4 nestjes of de leeftijd van 8 jaar te hebben bereikt wordt het teefje/reutje automatisch (officieel) van jullie. Het teefje zal haar pupjes krijgen bij ons en gedurende een periode van +-8 weken bij ons verblijven. We betrekken jullie vanaf de eerste tot de laatste stap bij dit proces. Jullie kunnen uiteraard de moederhond en haar pupjes komen bezoeken om nog wat extra liefde te geven! Alles zal worden beschreven in de vorm van een contract. 

Voor ons is het belangrijk dat zowel wij als jullie zich goed voelen bij het contact dat we hebben. We zullen x aantal keer per jaar afspreken om het teefje te laten langskomen bij ons zodat ze zeker in de roedel gekend blijft. 

Voorwaarden : 

  • Bij voorkeur op +- 30 minuten rijden van Kessel (Een grotere afstand is geen bezwaar als het gastgezin bereid is om regelmatig onze kant op te komen om de honden aan elkaar te laten wennen) 

  • Ervaring met honden

  • Liefst geen kindjes onder de leeftijd van 8 jaar

  • Tijd en liefde zijn zeker wel een must

Indien jullie vragen hebben of interesse stuur dan zeker een mailtje naar info@pastoriedoodles.be of contacteer mij via onze social media kanalen. 

Tot snel! 

LOGO.png
300146614_169056929015057_6814165005532850935_n.jpg

Adrí

Met heel veel trots en liefde stellen wij ons eerste gastgezin voor. Maarten en Maarten zorgen voor Adrí alsof het hun kindje is. Zij dragen zo hun steentje bij aan het verantwoord fokken. Hierdoor kan ons toekomstig mamaatje opgroeien als huishondje en later nog vele jaren verder genieten van een gezellig en leuk leven. 

image.bmp

Lio

Deze kleine meid groeit op bij Koen en Debora. Lio mag elke dag mee met Koen die tewerkgesteld is als kinesist bij een woonzorgcentrum. Met haar lief, sociaal en rustig karakter zorgt ze ervoor dat alle senioren met plezier hun oefeningen komen doen. Van een TOP gastgezin gesproken! 

b22ff8cce9097f199b181a8a10cf62e1.jpg

Gastgezin 

Stuur ons snel een berichtje en misschien komt jullie foto hier te staan samen met jullie nieuwe huisgenoot! 

bottom of page