top of page

Meisjes

Onze honden zullen na de leeftijd van één jaar allerlei gezondheidstesten ondergaan door de dierenarts om zo erfelijke overdraagbare aandoeningen uit te sluiten. Verder fokken wij volgens de regels van de WALA om het ras zo zuiver mogelijk te houden en te verbeteren waar we kunnen.

Denk je dat een gastgezin iets voor jullie is? Of wil je hierover meer te weten komen? Ga dan naar onze rubriek gastgezin! 

Voor toekomstige nestjes volg dan zeker onze social media kanalen en website. Dit zal ten vroegste oktober 2023 zijn. Ondertussen kunnen jullie wel het opgroeien van onze twee pupjes op alle kanalen volgen en zo al meeleven naar een nestaankondiging!

LOGO.png

Animosa's Adrí

WALA00080126

Ons allereerste pupje dat we mogen verwelkomen in ons fantastisch verhaal. Lieve kleine Adrí zal na goedkeuring in de toekomst ook ooit mama worden. Maar voor nu vooral lekker veel spelen en kattenkwaad uithalen !  

Maat: Miniatuur 
Kleur: Abrikoos
Vacht: Wavy fleece

Animosa's  Lola II

WALA00081832

Deze kleine dame met pit heeft haar naam niet gestolen. Het is een echte showgirl. Wat genieten wij van haar in huis te hebben! Een vrolijk dapper dametje dat al van de eerste nacht rustig doorsliep zonder maar 1 kik te geven. Deze dogmom is alvast heel erg trots dat wij Lola in onze Pastorie doodle familie mochten verwelkomen.

Maat: Miniatuur 
Kleur: Caramel
Vacht: Wavy fleece

bottom of page